Μην ντρέπεσαι να γράφεις αυτά που οι άλλοι δεν ντρέπονται να κάνουν

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Η (ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ!!!


Επειδή μπορεί να θεωρηθώ υπερβολικός, διαβάστε το σχόλιο στην προηγούμενη ανάρτηση για το Καστελλόριζο και σχηματήστε εμπεριστατωμένη άποψη για το ποιόν των ανθρώπων που φιλοδοξούν να... μπουζουριάσουν το δημοτικό συμβούλιο!

Βεβαίως, προκύπτουν αυθόρμητα ορισμένα ερωτηματικά: Ο (προφανώς) διαταραγμένος ψυχικά συντάκτης του σχολίου γράφει χωρίς ορθογραφικά λάθη παρά το εμφανές παραλήρημά του, ενώ είναι ολοφάνερο πως πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που έστελνε υβριστικά και χυδαία σχόλια με αγοραίες εκφράσεις σε άσχετα κείμενα που αναρτούνταν παλαιότερα στο blog. Επομένως ο υπογράφων "Παπαρούπας" δεν μοιάζει να τα έχει εντελώς χαμένα, απόδειξη ότι χρησιμοποιεί ως επιχείρημα την ανάρτηση του Αγγελου Νταβία για το "πόθεν έσχες" δημοτικών συμβούλων.

Για κακή του τύχη, έχει ταυτοποιηθεί από μένα και τους συνεργάτες μου: Πρόκειται για άνθρωπο δικομανή, μια και επικαλείται συνεχώς τη δικαιοσύνη και δικηγόρους, για παλιό Χαλανδραίο που βρέθηκε κάποια στιγμή στο φως της δημοσιότητας, που πιθανότατα υπήρξε θύμα μιας απάτης, ο οποίος μάλλον στο παρελθόν απευθύνθηκε και στον Αγγελο Νταβία για να του κινήσει το ενδιαφέρον όταν η υπόθεση με συγγενικό του πρόσωπο έγινε γνωστή στο πανελλήνιο, αλλά ο συνάδελφος blogger τον απέρριψε μόλις αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για ανισόρροπο. Ο συντάκτης του εμετικού σχολίου προδίδεται και από το γεγονός πως, ενώ ξεκινάει με κάποια έστω υποψία επιχειρημάτων, στη συνέχεια διολισθαίνει σε ύβρεις και απειλές, κάτι που του συμβαίνει και στον προφορικό λόγο (έχω προσωπική πείρα). Οι προηγούμενες απειλές του ότι θα ασκηθούν διώξεις στο μισό δημοτικό συμβούλιο και στους μισούς υπαλλήλους του δήμου έπεσαν, όπως ήταν αναμενόμενο, στο κενό, γι' αυτό και το blog μας δεν ασχολήθηκε περαιτέρω με την υπόθεση, παρά το γεγονός ότι ο καταγγέλων ήταν τουλάχιστον πειστικός.

Παρά το ότι προσβάλλει την αισθητική μας το υβριστικό και παραληρηματικό σχόλιο θα παραμείνει για λίγες μέρες στη θέση του για λόγους που δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε. Εμείς, αμέσως όταν έχουμε νεότερα για την υπόθεση του ψυχοπαθούς που αναφέρουμε (είδες, φίλε μου, ότι άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη...), θα σας ενημερώνουμε με καινούργιες αναρτήσεις.

Υ.Γ.: Υπάρχει μια σοβαρή υποψία πως το εν λόγω άτομο είναι κατευθυνόμενο. Σεβόμενοι απολύτως τη δημοσιογραφική δεοντολογία, θα προβούμε σε αποκαλυπτική δημοσίευση με τη συγκέντρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων που θα αποδεικνύουν περίτρανα του λόγου το αληθές.
Αρης Νόμπελης

Επισκεπτες

copyright ©: Όμιλος Επικοινωνίας "Nobile" , Άρης Νόμπελης, "Προφίλ της πόλης" επικοινωνία : arisnobelis_profil@yahoo.gr